So what if Anwar Ibrahim sodomized Saiful Bukhari?


My hands feel unbearably itchy.

 

Here’s Saiful Bukhari’s blog. Drop by and do say what you feel about him. I give you my permission.

 

This Anwar Ibrahim vs Saiful Bukhari issue is getting very interesting. For instance, the Pusrawi saga. Wow! So many conspiracy theorists give their opinions and I love every one of it. I love it more when Uncle Pet (Saiful Bukhari’s uncle) challenged Raja Petra. “Pilih mana gelanggang dia mau!” kinda his catchphrase.

 

But what’s so great about Anwar Ibrahim anyways? Why is everyone giving undivided attention to him? Even my beloved chedet (in his wisest moments) also is trying to convince the world that Anwar is a gay sodomizer.

Ok here’s my 200 rupiah question: So what if Anwar Ibrahim did sodomize Saiful Bukhari multiple times?

 

Of course it means a lot:

  1. Anwar lied to his supporters.
  2. Anwar is a lousy Muslim, husband and father.
  3. Anwar is a gay sodomizer.

 

Is that it? Yeah… But you see, gays in Malaysia do it all the time, but they never disclose their private naughty lives to the public. Else, they’d be locked up in Kamunting or something.

 

And here’s my 2 million rupiah question: Why would Saiful Bukhari want to tell the world about it? He knows he will lose everything, he knows that there’s a good chance he’ll get killed.  He probably didn’t know this, but this issue has been highlighted by the white house (I guess now he knows).

 

Why would Saiful want to tell the world about his scandal with Anwar Ibrahim?

 

Assault? Sorry, I just can’t buy if someone so young claims to be assaulted multiple times by an old guy with potential sexual impotence due to his bad back. Why can’t he fight back? Why can’t Saiful bite his thing? Was he drugged (for 8 times?!)? Or did Anwar sweet-talk Saiful and promised him the stars and the moon? I’m assuming everything is consensual. Not a rape case.

 

Sense of patriotism? Hmm… even our politicians are unpatriotically destroying our country, I can’t see why Saiful Bukhari is going to be any more patriotic.

 

Berani kerana benar? OK, fine! But in his case, berani kerana bodoh. Why? Everyone with a sound mind knows that the risks of telling to the public outweigh the benefit. If he really wants justice, Saiful should also be charged for allowing sodomy to take place in his anus. Saiful can’t run from everything just because he got sodomized.

 

Probably Saiful doesn’t want a gay leader to lead the country? Yeah… maybe! But then, what’s in return for him? What does Saiful Bukhari get with the mubahalah and all? Please be reminded that I am still assuming that Anwar sodomized Saiful.

 

Yes, what’s in return for Saiful with all the heboh-heboh? That’s my 2 billion dollar question. Yes, he can do harm to Anwar’s political career. But if that’s simply  the reason, I guess it’s too lame like the malay movies. Saiful must have gotten an offer which he couldn’t reject when he decided to tell the world about his alleged scandal.

 

Funny thing Saiful receives a lot of back up from the government. The government could have remained neutral in this issue, deny having anything to do with it, leave Saiful alone with his own miserable ass and let him fight his own battle against Anwar. But noooooooo, the government chose to back up Saiful till Anwar is proven guilty. It tells a lot about who is conspiring against who, isn’t it?

Sorry Saiful, I need to ask: How much does the government pay you to heboh-heboh? Did the government threaten you with anything; your career, family, loved ones, yourself?

 

I’m not really interested if Anwar is gay or otherwise. He can be the gayest sodomizer in the world for all I care. But I’m really interested in who is paying and playing Saiful to be a pawn in all this…

 

To Anwar’s supporters: Would you turn away from Anwar if he really sodomized Saiful??? Let that be my billion dollar question to you.

About these ads

26 thoughts on “So what if Anwar Ibrahim sodomized Saiful Bukhari?

  1. saya bukan penyokong anwar atau nak pertahankan dia..kalau betul dia kaki liwat semuga Allah balas kejahatan dia tapi kenapa sekarang baru awak mengadu?..dah kena liwat berkali-kali sekarang baru mengadu?…awak bukan islam ke?..kalau betul anwar nak liwat awak…tak tau nak lawan dia?..tak tau nak kata kat dia benda tu haram? Dah tu hebuh2…awak memalukan mak yg mangandungkan awak.

    Dah tu nak bersumpah denga Al-Quran…kalau awak tuduh dia..awak dapatkan lah 4 saksi. Mulut saya nak jer kata awak ni bahlol…tapi awak tak dengar pun.

  2. Saiful budak gay sekor ni tak ubah mcm beruk- beruk kat hutan……dia punya badan dah la mcm The Rock ..why kamu tak terajang je Anwar tu masa dia nak liwat hang..dasar pemfitnah upahan kalau gua jumpa beruk gay sekor ni gua akan karate dia punya kepala atau gua akan cucuk pukok dia dgn kayu baru padan muka hang …berapa duit juta yag hang dapat saipol gua mau tanya sama lu…..saipol gay ha ha ha

  3. Sebab apa DSAI tak tuduh Tun M kali ni?
    Sebab dulu dia asyik kata Tun M tu Firaun dll.

    Sahlah DSAI kaki kelentong, dah jadi dajjal yang menipu ramai manusia………………..

  4. To Anuar Rahim…

    Sebenarnya bukan DSAI penipu tetapi tersilap… Dulu dia igt Dr M saja yang jahat tetapi rupanya dalam UMNO semuanya macam tu… so jawapannya UMNO Firaun… That’s All… Open Ur Mind Mr Anuar Rahim

  5. What u said was right la, I mean that Saiful guy is healthy, dont tell me he can’t fight back 50 something year old guy, who is well known for his back pain. Sound so bodoh, unless he(SB) was drugged. Another thing, i am so going to sound rude, but anyways, tak malu ke jantan pergi bagi tau semue org kat M’sia ni, jantan lain liwat die, kalo pondan aku boleh accept a bit la. And y r the politicians so interested in the issue, I mean i faham u wanna throw Anwar down , but give the man some dignity and dun tell me you cudn’t find something else on him.
    All in all, M’sians higher rank ppl, are too bored i guess. They need stupid jantans(Saiful B) and sodomizers to have some fun in their lives, and the best part this news is being told all over the world.
    GOSH, ITS SOOOOOOO EMBARASSING!!!

  6. i somehow really agree with ur opinion in this matter.

    it’s kinda lame to use the same excuse twice to bring one people down, if that is the reason…

    and..
    i think those who can think and really uses his mind, will know who is right and who is wrong in this matter. what u need is just to think and to judge it yourself.

  7. act. dis kind of thngs happened bcoz gvment nak tutup psal kes najib..if u ask law students, they will admit dat it’s true (altantuya, rosmah mansor, etc..)
    i won’t discuss it to much…juz mention bout it..

    for saiful…
    if he’s a gud guy..tak kan la smpai kena buang dr u..sume yg aktif persatuan, x la smpai kena buang u… *wondering*
    his family doesn’t look like they r ‘gud’ enuf as well…
    personality family tu x mcm diorg ‘teraniaya’..
    sory, juz personal opinion…

    for gvment…
    mayb diorg bleh ‘bt’ kes lain kalu ye pun nak kenakn anwar..
    no need to come out bout ‘sodomize’..
    sounds not gud…jijik…x masuk akal..
    anwar tu..umur pun da 62+back pain+da ade grandchild pun…
    x kan la smpai 7-8 dat saiful kna liwat…

    makanye tuk sume2 n dri sndri jgk…
    make sure…jgn smpai akidah brkocak..
    politik m’sia ni, da x mcm dlu…
    bkn sume malay yg bragama islam..
    pd nma ye, tp pegangan mgkn tdk…

  8. Bagi saya saksi utama yg patut dipanggil dan dipertikaikan ialah our Deputy Minister Dato Najis…

    1st statment ckp tak terlibat.
    2nd statment ngaku pulak si saiful juburi ni ada dtg mintak scholarship…setau saya si juburi ni result exam merundum jatuh mcm bursa malaysia…tapi layak pulak nak mintak scholarship…pastu yg peliknya mintak kat dato najis…kenapa tak pegi kat kementerian pelajaran ker…kat situ dah nampak tak logik…
    3rd statement dato najis ngaku plak si saiful ada datang jupa ngadu kena liwat…kira dato najis saksi pertama yg tau si juburi ni kena liwat….dan saiful ni kira rakyat malaysia plg special di mata dato najis kerana senang betul nak jupa dato najis dan dato najis plak ada masa nak luangkan untuk saiful… sungguh najis….
    4th statement – si saiful ni masa buat report tak citer seme pada polis…statement dia tentang anwar keluar skit demi skit…mcm sekrg baru kuar statement yg dia gi oversea dgn anwar…nampak sangat polis tak pandai buat soalsiasat….
    5th statement laporan perubatan pusrawi dah membuktikan dia tak diliwat…kerajaan boleh ckp apa saja tentang report perubatan untuk menjayakan drama terbaru ini…

    Ada baiknya polis menyiasat sekali laporan si saiful juburi ni kerana dikhuatiri ada unsur fitnah dan jahat…dan dato’ najis perlu dibawa sebagai saksi utama….kita tengok ada tak lagi statement2 baru yang akan dikeluarkan….tu baru adil…ni dok siasat sebelah pihak…. kalupun musa hassan dan ghani patail dikeluarkan dari siasatan ini…tidak mustahil ada ramai lagi orang seperti musa hassan dan ghani patail yang boleh ditemui kerana wang dan kuasa boleh membeli maruah dan jatidiri….

  9. i dont care much about this saiful n anwar case but im getting really2 sick of it since it already become an obligatory topic in the news…
    for me,this case wouldn’t be serious if everyone is so curious about it n try to take advantages of it.
    lantak si sepol tu la nak cakap apa..dia bodoh sgt crita suma benda tu watpa..si anwar tu pulak, dia opportunist…dia anggap suma benda ni peluang yg bole naikkan dia sampai jadi PM, pedulik la benda ni betol ke tak, people eyes are on him..yang kerajaan ni pulak bodoh jugak…yg besar2kan sgt benda ni buat apa?? lagi satu, anwar right now is just a rakyat(penasihat parti je pon!lepas dia dah menang bertanding nnt lain cerita la..).. y kerajaan is so takut kat dia? nampak sgt kerajaan skrg ni hampeh je..kalau ingat dgn besar2kan benda ni bole jatuhkan si anwar tu kirim salam la..otak dia lagi pintar.. media pun satu..xyah la nak tunjuk crita pasal ni tiap hari..bosan la..

    tp satu la, nak tanya: if all these thgs above is true, who will get the greatest benefit of all?

  10. sya sangat merasa amat hairan kenapa drama fitnah kat ds anwar berulang lagi.apa yg saiful buat sgt mudah untuk kita fahami.tak lain dan tak bukan kerana wang.wang pembeli harga diri.sanggup sumpah kerna mata hati dah tertutup oleh wang.pada saya drama ini lebih kpd ketakutan dan kegerunan org tertentu kalau nanti ds anwar akan berkuasa.

  11. mcm ni la senang,

    aku pun dah pening ngan diaorang dua ekor nih……masing2 nak kata betul…………….
    anwar pun sama si saiful pun sama…………..pasal dah tua umur dah tak lalu seks, aku no komen la, datuk pun kena tangkap kes cabul cucu………………

    senang si saiful nih kalau betul…………tak yah tunggu dah.youtube ada….cari ahli agama…bersumpah n download…pas tu kita tgk respon anwar……………..kalau si saiful nih salah…………sahlah sebelum nih, anwar di fitnah, kalau anwar plak sahut…..aku jadi pening lagi la
    muahahahaha……………….aku dah pening….gila la politik malaysia nih

  12. 1 lagi permainan politik dimalaysia yang membuatkan rakyat meluat..aku pun dah pening gak…cuba korang fikir, x kan lah sepandai2 anwar tu yang bru dilepaskan dr tuduhan liwat sblum ni terlalu singkat pemikirannye untuk melakukannye sekali lagi dalam masa dia memerlukan rakyat untuk menyokongnye…

  13. tunggu la balasan dari tuhan..yang benar atau yang salah akan tetap terbukti…Allah maha adil kepada manusia..

  14. Hey , well its very obvious that saiful is a big liar !
    He is in his 20ties and Anwar is in his 60ties … come one .. even if saiful didnt like the relationship .. he could have went one on one againts anwar .. n then complained to the officials .. well there are other controversies that surrounds this phenomenon as well … about najib’s claims on saiful’s attendance to his office 2 diffrent variations :

    - For scholarship purposes

    -To complain about his sex related case…

    Which is the truth ? Someone needs to resove this complication ! One thing for sure , the government would go to any extent to achieve their goals !

    Hope the best for anwar !

  15. sape yang bijak akan berkate:
    ‘Anwar benar dan tidak bersalah’
    sape yang bodoh,tak tahu dan tak peduli akan berkate sebaliknya.
    -Carilah bukti yang telah terbukti benar dan gunakanlah pemikiran dan ilmu yang ada bahawasanya ini adalah konspirasi jahat kepada DSAI.
    -Sememangnya seorang pejuang bangsa(Melayu) akan mati dibunuh oleh bangsanya sendiri(Melayu) berdasarkan sejarah tamadun dan peradaban bangsa lain yang lepas.

  16. I don’t really follow the highlight coz I find it “not the first time already”. This Saiful must be willing to be sodomized or something to get his name on the news or to be famous.
    This is just another political boom-shaka-laka.
    Saiful must be a pussy for not able to protect himself from being sodomized. What a pussy guy!

  17. huh dah terang lg bersuluh ar…
    dh terang2 si sepol ni menipu…
    ak stuju ngn fakta ds anwar 2 da 62+back pain+da ade grandchild pun, n si sepol 2 bkn stakat mude, segar bugar lagi… unless la dia mcm ‘suton’ kan yang xdaya nak menepis liwatan tersebot….( tp aku rase suton pun taw kot cane nk hendel kes2 ni….) dan kpd hero78: kes datuk cabul cucu 2 mane nak same ngn ni, cucu 2 msti la pmpuan kn? 2 pun bdak lg kot, well ada gk la remaje kn… tp perlu di ingat kudrat llaki ngn pmpuan mane nk same… xterlawan nye pmpuan kudrat laki… tp dlm kes ni, mustahil la si sepol 2 xleh lawan ds anwar 2… so, bg ak, ini sume mainan politik… tp kne igt, Allah 2 Maha BESAR…

  18. some said that DSAI will be the one to bring the Ummah Melayu to its glory..

    well, personally I don’t really think so.. history repeats itself.. the leaders who had led the Ummah to a degree that we, the todays’ generation still hasnt achieved yet, possess certain characteristics..

    what are those characteristics.. read and ponder the meaning of the Quran, read the Sirah, the biography of great ppl like Salahuddin Al-Ayubbi, Umar Al-Faruq u’ll find that they are ppl of the same characteristics.

    the one that amazes me the most is the fact that they conquered their enemies in land w/out Islam without having to hurt its ppl.. remember the fathul makkah.. not even a single soul was killed or hurt..

    but now, here in Permatang Pauh, we have the most aggresive election ever in history..

  19. Walau siapa pun yang benar, harap politicians ni tak jadikan rakyat sebagai mangsa. For me, who ever rules Malaysia, we still have to work hard to earn a living. Tengoklah, harga barang naik melambung-lambung. Nobody is perfect. Probably, if DSAI rules, there is no gurantee that the country will be 100% free from corruption. If it’s not DSAI doing it, maybe someone else, who is working for him. If DSAI can produce a better Malaysia, why not, as long we leave in peace and harmony without racial and religion problems.All religion shows the right way.We are not sure who is right, who is wrong, but remember Allah is watching and He knows.Saiful, sbb anda dah bersumpah atas nama Allah, harap anda tak berbohong, sbb azabnya tak dapat dibayangkan.

  20. nt really saying that i dun care bout wat happens in msia nowadays..just wanna bring all of u to think bout this.. dun bother wit who gonna lead msia .. just need to think that if anwar really sodomized saiful , if he really did that , is that kind of ppl we call a leader??? d one who shud lead us to d good but at last , is d one who showed such a pleasant act… maybe la it’s 1 of saiful’s fault for bragging bout his private stuff.. but mb coz he thinks that we dun need such a leader ..so that’s y he showed up..

  21. to rosera

    who caused the aggresive situation and big stir in the permatang pauh election???? dare to say that most out of it were the umnos n the puteri!!!! observe together with your sixth sense…. the picture of umnoputras and the so call puteri (behaved totally opposite their names – no moral values at all)…
    i was and am glad that DSAI had won with big majority…

  22. By that case, btween anwar n saiful, kita xboleh nk judge sapa y bersalah..either saiful or anwar..kbnaran hnya mereka ber2 n Yang Maha Kuasa je y tahu..
    Sekarang ni d 1 pihak menyokong saiful..atas alsan apa?kerana saiful berani mengangkat sumpah mubahalah..n d 1 pihak y lain menyokong anwar..ats alsn apa?kerana dia merupakan parti pkr y bergabung dengan pas..mereka y menyokong anwar bkn ats sebab y kukuh anwar xbersalah,tetapi kerana mereka menyokong kpimpinan pas tuan guru nik aziz..
    D situasi y lain,d 1 pihak tidak menyokong saiful..kerana kmungkinan saiful d upah or d corrupted..mgenai sumpah mubahalah y d lakukan oleh saiful kmungkinan dia berani bersumpah kerana tidak memikirkan kesannya jika dia menipu..d 1 pihak lg y tdak menyokong anwar kerana mungkin beliau benar2 melakukan perkara tersebut terhadap saiful..@pun bg pihak y tidak menyokongnya adlh tergolong d kalangan umno..wallahua’llam..persoalannya d cni, jika saiful berani bersumpah,kenapa tidak anwar?kebarangkalian anwar tidaklah seorg y terlalu bodoh..as a sample,jika saiful terjun bangunan,xmungkin anwar pun akn ikut terjun bangunan..right?
    As a conclusion here,we can’t to judge among of them siapa y benar2 bersalah..even perbicaraan skunk giat d jalankan tetapi kesudahan keputusan y akan d buat mungkin mgambil masa bertahun2…siapa y benar n siapa y salah xsemestinya keputusan mahkamah itu betul..kecuali mahkamah d padang mahsyar nanti..wallahua’llam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s